søndag 16. september 2012

Fjøset vårt

Fjøset...tja... Det var nå engang for lenge lenge siden boligen til kua gjennom mange år. Seinere også for grisen. Uansett - nå begynner huset å bli ferdig. Mannen i huset har snekra noen timer hver dag i ett års tid, og kost seg med å skifte sviller, panel utvendig. Satt inn ny dør. Det meste var råttent. Alt "skrotet" som hadde samlet seg opp ble dyttet inn her. For å gjøre historien veldig kort, ble det rett og slett for fint til å stable inn bildekk og gressklippere, malingsspann og koster igjen.
Etter å ha sortert ut det vi ville ta vare på, ble det slik som bildene viser.Her er sittekroken, med den gamle sofaen jeg aldri har greid å kaste. Satte hjul på den, og nå er den en funksjonell kjøkkenbrisk. Pappa's tallerkenhylle som har ligget stuet vekk i årevis, sammen med farmors gamle kaffekvern, er igjen kommet fram i lyset. Nå er kaffekvernen fyllt med Blue Java-kaffebønner.
 Hmmmm- nydelig duft....

Jeg elsker å være her. Både fordi det er så stille og fordi mange av de gamle tingene vi har arvet og fått, har fått sin plass her inne. Og helt inntil vinduene vokser syrinene......
 Her er flere av de bortstuede tingene våre. Godt å se dem igjen.
 Et charmerende vindu kjøpt på Gjenbruket i Moss. Flott kvalitet på disse gamle vinduene.

Også det gamle servantbordet pynter opp i rommet.
I fjøset er det helt stille - ingen radio eller tv. Kun stillheten som råder. Deilig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar